• Bel ons040 - 283 18 68

MAAND VAN DE SENIOR: maak nu een afspraak voor een seniorencheck en ontvang tot 84-133 euro korting!

Seniorencheck

Ontdek ouderdomskwalen voor het te laat is!

Seniorencheck

Ontdek ouderdomskwalen voor het te laat is!

Ontdek ouderdomskwalen bij uw hond/kat voor het te laat is!

Vaak horen we van eigenaren met een senior dier ‘dat hoort er bij, hij wordt al oud’. Dit klopt deels: ouderdom bij uw huisdier komt inderdaad met gebreken. Gelukkig kunnen we de hiermee samengaande pijn en ongemakken verminderen. Maar liever nog zijn we deze klachten voor.

Het is maand-van-de-senior in onze kliniek en we bieden een seniorencheck aan tegen een sterk gereduceerd tarief. Deze seniorencheck bestaat uit een uitgebreid lichamelijk onderzoek en daarnaast voeren we bloed- en urineonderzoek uit. De grootste risico’s waar we naar kijken zijn nierproblemen, schildklierproblemen, bulten, een slecht gebit, artrose en een hoge bloeddruk.

Verder is er alle ruimte om uw vragen te bespreken. Wij plannen een dubbel consult voor u in. Bij veel problemen kunt u met leefstijladvies, de juiste voeding en soms ook medicatie al veel oplossen. Wij gunnen ook uw senior zo graag een mooie oude dag!

U kunt een afspraak plannen voor katten vanaf negen jaar en honden vanaf zeven jaar via de website of via 040 - 283 18 68.