Vivienne Vanholder

Clinical Director - Dierenarts

Vivienne Vanholder
Vivienne Vanholder Clinical Director - Dierenarts

De combinatie van omgaan met dieren en mensen, de dagelijkse uitdaging om in samenspraak met baasjes van huisdieren eenvoudige en complexe problemen op te lossen én het verschil kunnen maken, soms zelfs tussen leven en dood. Dit en meer maakt mijn werk als dierenarts zo mooi en bijzonder.

Het werk is enorm afwisselend. Het ene moment houd ik spreekuur, het andere moment sta ik te opereren en tussendoor ben ik bezig met het runnen van de kliniek. Door ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, kunnen de medewerkers met alle aandacht hun werk doen voor onze patiënten en hun baasjes. Ik haal daar ontzettend veel energie uit.

Over mij

Ik studeerde in 2002 af aan de faculteit Diergeneeskunde in Gent. Ik werkte gedurende 15 jaar als dierenarts in gespecialiseerde gezelschapsdierenpraktijken in onder meer Tilburg, Eersel en Helmond, voordat ik in 2020 bij Dierenkliniek Nuenen aan de slag ging. Tandheelkunde bij dieren en echografie zijn mijn grote passies in dit vak.

Naast dierenarts ben ik ook Clinical Director van Dierenkliniek Nuenen. De combinatie van praktijkwerk en de organisatie achter de schermen maakt mijn functie extra divers en uitdagend.