Anne-Lieke Bakker

Paraveterinair

Anne-Lieke Bakker - Paraveterinair
Anne-Lieke Bakker Paraveterinair

Het totaalplaatje van de zorg die wij bieden aan dieren, het er kunnen zijn voor onze klanten en het samenwerken in een fijn team, is waar ik elke dag weer blij van word. Samen maak je mooie, unieke en ook moeilijke momenten mee en dat maakt het werk zo bijzonder.

Het is heel afwisselend, van het assisteren bij operaties en baliewerkzaamheden tot het bieden van een luisterend oor. Het geeft mij voldoening als wij na een drukke dag als team mooi werk hebben afgeleverd.

Liefdevolle zorg voor dieren is voor iedereen in dit vak drijfveer nummer één en dat is voor mij niet anders. In onze praktijk houd ik daarnaast graag het overzicht in de planning en is het beheren van de voorraden en bestellingen wel aan mij besteed.

Over mij

Als klein meisje was ik vaak al bezig met het verzorgen van dieren. Ik zei altijd dat ik dierenarts wilde worden en dit kwam toch het dichtst in de buurt ;-) Als 15-jarige begon ik bij Helicon in Oss aan de opleiding Dierverzorging en Management, richting paraveterinair.

Ik werk sinds 1996 bij Dierenkliniek Nuenen. Eerst als stagiair en daarna gedurende mijn opleiding in de avonden, weekenden en vakanties. Na het behalen van mijn diploma's ging ik fulltime aan de slag als paraveterinair. Los van een break van twee jaar waarin ik thuis was voor de kinderen, ben ik hier niet meer weggegaan.