Menu
  • Bel ons:040 - 283 18 68

Linda Leijssenaar

Paraveterinair

Linda Leijssenaar
Linda Leijssenaar Paraveterinair

Voor mij zit de uitdaging in dit werk in de afwisseling tussen de zorg voor dieren en de omgang met mensen. Daarnaast geeft het veel voldoening om na elke werkdag naar huis te gaan met het gevoel dat je hebt bijgedragen aan een betere gezondheid van een dier.

Ik ben een spontane persoonlijkheid die plezier in het werk belangrijk vindt. Ik neem mijn werk heel serieus en natuurlijk zijn er ook veel serieuze momenten in de praktijk, maar er moet zo nu en dan ook ruimte zijn om te lachen. Ik probeer wat humor en positiviteit toe te voegen binnen het team.

Over mij

Na mijn hbo-studie Bedrijfseconomie werkte ik 9 jaar als assistent-accountant. Gaandeweg kwam ik erachter dat mijn passie niet in de financiële sector, maar bij de zorg voor dieren en de daarbij behorende omgang met eigenaren ligt. Ik besloot mijn droom na te jagen en startte een omscholingstraject tot paraveterinair. Na mijn stage die in de zomer van 2020 begon bij Dierenkliniek Nuenen, ben ik vanaf december officieel in dienst.

Als geboren en getogen Nuenense ken ik de omgeving van de praktijk goed. Hiermee hoop ik voor de klanten een vertrouwd gevoel uit te stralen. Ik kijk uit naar vele leuke, leerzame jaren in deze praktijk waarin ik mezelf kan ontwikkelen als allround paraveterinair.